Over ons

Home Over ons
VERHAGE GEENKIPBURGER LIGGEND SFEER WEB

Ons verhaal begint in mei van het jaar 1967. De gebroeders Joop en Pim Verhage openden aan de Sikkelstraat te Rotterdam-Zuid de allereerste Verhage store in de vorm van een bescheiden snackbar. De betrokken en persoonlijke benadering in combinatie met ambachtelijke, zelf gemaakte snacks bleek al gauw een succes. Hongerige buurtbewoners stonden geregeld tot ver buiten de deur te wachten om een bestelling te kunnen plaatsen. Dit betekende het definitieve startschot voor een authentiek Rotterdams succesverhaal.

Nieuwe vestigingen werden in rap tempo geopend, waarbij steeds meer tijd en geld werd geïnvesteerd in de ontwikkeling van betere recepten en de aanschaf van professioneler apparatuur. Omdat er ook steeds meer aandacht was vereist voor marketing en personeelsmanagement, werd eind jaren 80 besloten de overstap te maken naar een franchiseformule.

Inmiddels bestaat Verhage uit een team van ruim 40 franchisenemers en meer dan 600 medewerkers. De organisatie wordt door maar liefst 44 stores vertegenwoordigd in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland, Utrecht en Brabant. Onze winkels worden bevoorraad door de mannen van onze exclusieve groothandel: Verhage Food Service. Eind jaren ’70 opgericht om de eigengemaakte kroketten rond te brengen, maar inmiddels verantwoordelijk voor de toevoer van bijna 1000 verschillende producten afkomstig van ruim 100 leveranciers.